Tens un viatge planejat a Barcelona, i encara no saps què faràs durant la teva estada?

Entre les millors coses a fer a Barcelona al visitar la ciutat per de negocis o vacances, es troba visitar els seus museus, catedrals i parcs a la recerca d’esplai i recreació. En aquest article t’expliquem les millors coses que fer a Barcelona durant la teva primera vegada allà.

1- La Sagrada Família

Una de les primeres millors coses per visitar a Barcelona durant un viatge de vacances, és la catedral La Sagrada Família. Sens dubte una de les visites obligades de la ciutat, doncs es tracta d’una imponent obra de l’arquitecte i artista modern català Antoni Gaudí.

Les seves impressionants voltes i columnes elevades cap al cel de manera magistral, al costat dels raigs de llum multicolor que travessen els majestuosos finestrals, deixen a qualsevol visitant extasiat pel plaer del gaudi estètic allà experimentat.

La Sagrada Família és una de les més impressionants del món, fins i tot malgrat no estar encara acabada, i sens dubte és un dels edificis més coneguts de Barcelona i de tot Espanya.

2- Casa Millà

I si t’enamores de l’obra de Gaudí, també a Barcelona està la seva segona obra arquitectònica més famosa després de La Sagrada Família, La Casa Milà. També coneguda com La Pedrera (la pedrera), va néixer de la seva inspiració en sentir la força dels imponents penya-segats situats a prop de Barcelona.

Aquesta obra ha estat declarada Patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Una visita de nit a aquesta obra artística representa una hora i mitja d’un recorregut que deixa al visitant una experiència inoblidable. Sens dubte, una de les vistes de Barcelona que no et pots perdre.

3- Montjuïc

Una altra de les millors coses que fer a Barcelona és visitar la muntanya i parc Montjuïc, un lloc on es reuneixen diversos museus, bells jardins i uns imponents miradors. Entre els museus es troben el Museu de la Fundació Miró, amb una gran col·lecció del gran artista modern català de fama universal Joan Miró, el Museu Nacional d’Art de Catalunya (amb una extensa representació d’obres dels artistes catalans), el Museu Olímpic i l’Esport Joan Antoni Samaranch (el nom és en homenatge a qui va ser president del comitè olímpic espanyol i del comitè olímpic internacional), i el Museu d’Arqueologia de Catalunya.

A més, a la muntanya i parc Montjuïc, una altra de les millors coses que fer a Barcelona és passejar pels Jardins de Miramar, el Jardí Botànic, els Jardins de Joan Maragall, els Jardins de Laribal i els jardins de Joan Brossa, al costat d’altres bells jardins per visitar.

També a la mateixa zona, podem trobar la font màgica de Montjuïc i el seu telefèric, dos llocs que faran del final de la nostra experiència a Barcelona un record inoblidable.