Barcelona és una ciutat fascinant situada al nord-est d’Espanya. Els seus habitants es senten extremadament orgullosos de ser part d’aquest conglomerat social, i el visitant sent la màgia del municipi a cada pas que dona en aquest lloc. En aquest article parlarem sobre alguns llocs per visitar a Barcelona.

1- Basílica de la Sagrada Família

La Basílica de la Sagrada Família és un dels llocs més impactants que es poden visitar a la ciutat. Tant la història del seu arquitecte, Antoni Gaudí, com les magnífiques representacions de passatges de la Bíblia estan embolicades en una aureola de màgia i colors.

2- Casa Batlló

La Casa Batlló és una estructura única que impressionarà sens dubte al viatger. Com gairebé totes les obres de Gaudí, es tracta d’un edifici amb un aspecte totalment fora del comú, convertint-la en un dels principals atractius de la ciutat.

3-Barri Gòtic

El Barri Gòtic és un altre dels llocs meravellosos de Barcelona que no et pots perdre. Es tracta d’una de les zones més antigues de la ciutat, i passejar-hi és una experiència que et transportarà al temps. També es tracta d’una zona plena de llocs amb encant per menjar.

4- Palau de la Música Orfeó Català

El Palau de la Música Orfeó Català és un altre dels llocs espectaculars de Barcelona que has de visitar almenys una vegada si estàs a la ciutat. La gran qualitat dels seus concerts i la impressionant acústica el converteixen en un dels majors atractius de la vila.

5- Camp Nou

El Camp Nou és un estadi completament espectacular. Seu del Barça, dins d’aquest estadi es troba un museu de l’equip que crida l’atenció tant de seguidors del futbol com de les persones alienes a aquest esport.

5- Boqueria Sant Josep

La Boqueria Sant Josep és un altre lloc que no pots deixar de visitar quan vagis a Barcelona. Es tracta d’un mercat cobert en el qual podràs trobar pràcticament qualsevol cosa. A més, pel fet que es tracta d’un lloc on els locals realment van a comprar, els preus són molt ajustats i podràs menjar per molt pocs diners.

Però sens dubte, el principal encant de Barcelona és la diversitat dels seus habitants, així com la forma en què reben a qualsevol que la visiti. Si estàs pensant en anar de viatge al nord-est d’Espanya, no et pots perdre aquesta ciutat.